Ny McGill-studie på teposer av plastikk

Harney & Sons har kommet med en uttalelse vedrørende den seneste McGill-studien, som går ut på bruk av plastikk i teposer.

“Vi er informert om den nye studien fra McGill og vi jobber med Canadian Tea Association for å undersøke deres resultater nærmere. Våre pyramideposer er laget av BPA-fri “food grade” nylon.

I over et år har testet GMO-frie, biologisk nedbrytbare, og har nylig begynt å introdusere dette til våre produktserier. Vi ser frem til å kunne tilby dette materialet i flere produktserier i tiden som kommer. 

Vi har også flotte alternativer om man vil drikke te uten pyramidepose. Vi tilbyr en rekke teer i løsvekt, og oppfordrer våre kunder til å bruke løsvekt og varige filtere så mye som mulig for å begrense bruk av ekstra materialer/emballasje.

Våre papirposer er komposterbare. De er oksygenbleket med en metode som ikke produserer dioksiner, og det er ingen bruk av epiklorhydrin, PET eller PLA i våre teposer. Teposene er festet med en knute i snoren, som gjør at det ikke er brukt lim eller stift. Disse posene er et veldig bra alternativ om du er bekymret for bruken av plastikk.

Vennligst se uttalelsen fra The Tea Association of the USA – Microparticles and Nanoparticles in Tea from Teabags her.”