harney & sons

For over 30 år siden, i Salisbury, Connecticut, begynte John Harney å utvikle en spesiell interesse for eksklusiv te. John ble introdusert til teens verden av Stanley Mason, som hadde startet sin egen produksjon av te etter mange år i bransjen. Over tid, lærte John alt han kunne om håndverket til Stanley, fra å finne og lage de beste teer, til det forretningsmessige aspektet.

I 1983 begynte John å produsere te fra sin egen kjeller, og startet en utrolig reise. Han serverte sine kunder på gjestehuset White Hart Inn sine karakteristiske teblandinger, og så fort at de kom tilbake for mer – og sakte men sikkert vokste bedriften. Aldri hadde John trodd at hans lille bedrift skulle vokse seg fra seks til trehundre typer te – og bli et merke solgt over hele verden.

Harney & Sons er fortsatt en familieeid- og drevet bedrift, med tre generasjoner Harney’s som ivaretar Johns tradisjon for te av beste kvalitet. De reiser jorden rundt i jakten på de beste ingrediensene, og er med fra begynnelse til slutt i prosessen – fra å finne de beste tehager rundt om i verden, til blending og  pakking av sluttproduktet. 

Harney & Sons ble startet med et ønske om å levere te av beste kvalitet til sine kunder, og drives den dag i dag etter det samme ønsket. Harney & Sons har et ønske om å lære folk om historie, skikker og kunsten å lage den perfekte koppen med te – å gi kunden en komplett opplevelse av teens fantastiske verden.

Vi tilbyr et bredt spekter av hvit, grønn, oolong og sort te, koffeinfritt og urter – i løsvekt, tradisjonelle teposer og eksklusive pyramideposer, samt lekre og praktiske serveringsalternativer.