Løsvekt eller pose?

Te i løsvekt lager som oftest den beste koppen med te. Størrelsen på bladene er generelt større. Det er definitivt et samspill mellom størrelse på tebladene og styrke når det gjelder smak. Når de ferske tebladene blir rullet til mindre partikler, blir de fortere brune. Da blir teen også sterkere. Det er derfor britene liker “small tea”; den lager den sterkeste teen, som går best med melk og sukker. De sorte teblandingene med større blader er ofte mer delikate og komplekse. Noen holder seg trofaste til løsvekt, og det er et rituale å lage seg en god kanne med te. For noen er problemet at te i løsvekt ikke alltid er så praktisk i bruk. Man trenger mer utstyr og litt erfaring hva gjelder mengde og lignende. Det kan vi hjelpe med under.

Kjøp løsvekt

Konvoluttposer

For de som søker en enklere løsning, er de tradisjonelle konvoluttposene flotte. Hvis du skal lage deg en rask kopp på morgenkvisten, eller vannet ikke rakk å bli helt varmt nok, vil de mindre bladene i en tepose trekke raskere i vannet enn te i løsvekt. Videre trenger du ikke å tenke på korrekt mengde te i forhold til vann, og du vil få minimalt med bøss i teen. De opphakkede bladene lager en sterkere kopp med te. Serien du da leter etter hos, er Premium Teabags.

Kjøp teposer

Pyramideposer – Sachets

Pyramideposer av silken, en type nylon, er et godt kompromiss. Silken påvirker ikke smaken, og er laget for å tåle høy varme uten å slippe fra seg noe kjemikalier. Tebladene er større, og har bedre plass til å springe ut, uten at du trenger å tenke på mengder eller søl. Da får du en nydelig kopp med te som er mykere og mer kompleks. Vi tilbyr et stort sortiment av pyramideposer i seriene Classic Blends, HT Specialty Blends, Wrapped Sachets, Tagalongs og 50ct Sachet refill. 

Kjøp sachets