HORECA – SERVERINGSALTERNATIVER

Harney & Sons tilbyr et bredt utvalg te i pyramideposer, teposer og løsvekt – samt flotte og praktiske serveringsalternativer. Ta kontakt med oss på post@harneyteas.no, så hjelper vi å finne løsningen som passer best for dere. Videre tilbyr vi opplæring for ansatte, skreddersydde temenyer, events i form av tedemo/tesmaking og markedsmateriell.

 

Classic Collection & HT Specialty Blends med refillposer

Vår mest populære serveringsløsning er de dekorative Classic Collection og HT Speciality-boksene, som etterfylles med 50ct Sachet refill. Teboksene inneholder 20 pyramideposer av hele, håndplukkede teblader av beste kvalitet. Refillposene inneholder 50stk pyramideposer, i en luft- og lystett pose, for å bevare smak og aroma best mulig. 

Boksene er pent og ryddig plassert i et stativ som passer flott på en disk eller kan henges på veggen. Både Classics og HT-serien består av et bredt utvalg av hvit, grønn, oolong og sort te, samt urter og koffeinfritt – så her får man tilfredsstilt alles ønsker, og det er rom for å variere etter sesonger og høytider.

Serveringsboks med Premium Teabags

Vi tilbyr Premium Teabags-serien i tre forskjellige serveringsbokser  – for åtte eller fire smaker, eller en mindre boks hvor du kan blande variantene selv. Videre tilbyr vi to typer stativ, som begge rommer 8 smaker. Perfekt for restaurant og hotell, samt møterom og konferansevirksomhet.

Premium-serien består av bokser med 20 tradisjonelle teposer – og er et utvalg av de mest populære smakene til Harney & Sons. Hver pose er pakket i en lys- og lufttett folie for å bevare lukt og smak på best mulig måte.

Serveringsbokser med Wrapped Sachets

Tilby deres ansatte eller kunder te i lekre serveringsbokser med Wrapped Sachets – pyramideposer med hele, håndplukkede teblader av beste kvalitet. Hver tepose er pakket i en lys- og luftett folie for å bevare smak og aroma best mulig.
Vi tilbyr serveringsbokser med enten fire eller åtte smaker, og sortimentet for Wrapped Sachets-serien kan man se her. Vedlagt vil dere også få en temeny etter utvalget dere ønsker.