Nå er det på tide å likestille te & kaffe på kontoret!

Interessen for te har vokst betraktelig de siste årene, og det er mange tedrikkere som savner et godt utvalg på jobben. Det er tross alt her man tilbringer mesteparten av sin hverdag, og da er det deilig å kunne unne seg en ordentlig god kopp te som gjør kroppen godt. 

Via vår nettbutikk tilbyr vi derfor en avtale for bedriftskunder. Man handler fritt i nettbutikken, og får 15% RABATT på alle varer (for å kvalifisere seg for bedriftsrabatt, må man handle for minimum kr. 700 inkl. mva). Det er enkelt å komme i gang – send oss en mail via vårt kontaktskjema med nødvendig informasjon (firmanavn, org.nr., post- og leveringsadresse). Vi setter opp en bedriftskonto for deg, og gir deg beskjed så snart alt er klart!

Ønsker du H&S levert sammen med kaffe, mat eller kontorartikler? Sjekk ut våre samarbeidspartnere under. 

Samarbeidspartnere i bedriftsmarkedet

Magnat Kaffehus leverer løsninger til de bevisste bedriftene og personene. Magnat Kaffehus er et annerledes kaffehus. Vi samarbeider med de kundene som tenker som oss, som deler vår lidenskap og snakker det samme språket. Vi har jobbet tett med kaffeelskere og med kaffe fra hele verden. Vi smaker og drikker kaffe med respekt. Derfor behandler vi også alle våre kunder med respekt. Besøk Magnat Kaffehus sin nettside her.

Lunsj.no Norge AS er en bedrift i Oslo som leverer de produktene dere trenger for å avvikle lunsj på jobben. Vi leverer «vanlige» dagligvarer, storkjøkkenprodukter, frukt og grønnsaker og vi har også ett eget kjøkken som lager supper fra bunnen av, ferdig påsmurte produkter og varmmat.  Vi er fleksible og forsøker hele tiden imøtekomme de ønsker våre kunder har, så dersom du har spesielle behov/ønsker så løser vi som regel det.

Toolbox er Norges eneste total-løsning innen mat, kontorartikler og gaver. På www.toolbox.as finner du alt du trenger innen lunsj- og overtidsmat, fruktkurver og dagligvarer, frukt & grønt, kaker, catering m.m., alt innen kontorrekvisita og et stort spekter av mat-relaterte gaver. Velg blant Norges største utvalg på nett innen matvarer og kontorartikler, og du kan være sikker på at vi leverer på døren til avtalt tid. Vi tracker leveringsdyktigheten vår hver dag og leverer til 99,9% når det gjelder punktlighet og erstatningsvarer. Vi leverer fra eget lager på Kalbakken til bedrifter og privatpersoner innen Oslo og Akershus.