• Hvordan søker jeg om å bli forhandler?

Vennligst ta kontakt gjennom kontaktskjemaet vårt ,eller send oss en mail til post @ harneyteas.no. Fortell gjernelitt om din bedrift – om du ønsker te til servering og salg, eller en avdelene. Skriv gjerne om det er noen spesielle smaker du ønsker. Da er detlettere for oss å sende deg et forslag og anbefalinger.

  • Hvordan er kollistørrelsene?

Kollistørrelsene er nokså små – det gir deg en bedre mulighet til åkunne tilby dine kunder et bredt sortiment og tilfredsstille alles te-ønsker.
Når du bestiller via forhandler-login vil den automatisk be deg velgeetter kollistørrelsene, men her er en rask oversikt:
– 4 stk per kolli – Classic Collection, HTSpeciality, Deepak Chopra, Black Tins løsvekt 200g
– 6 stk per kolli – Wrapped Sachets, PremiumTeabags, Black Tins løsvekt 110-130g
– 2 stk per kolli – 50ct Sachets refillposer
– Ønsket antall – Refillposer løsvekt 450g

  • Kan dere hjelpe med mat- og tekombinasjoner?

Ønsker du å tilby kunder et High Tea-konsept? Enten du driverrestaurant eller ønsker å bestille catering til et bedrifts- ellerprivatarrangement, kan vi hjelpe til med mat- og tekombinasjoner. Det kan væretil frokost- og lunsjarrangmenter eller et tema-event. Vi samarbeider medByHancock, som gjennom Nobel Catering tilbyr et bredt sortiment av spennenderetter, fra forretter til desserter. Send oss en mail via kontaktskjemaet (link)eller skriv til oss på post @ harneyteas.no, og vi vil sendedeg et uforpliktende tilbud.

  • Kan dere lage temenyer?

Vi lager temenyer, som er satt opp etter tetype. Det står litt omtesmakene, og hvor mange minutter de skal trekke, og på hvilken temperatur.
Ønsker dere et spesielt design, eller kombinert med deres logo, sigjerne i fra om dette.