TE FOR BEDRIFTER

Nå er det på tide å likestille kaffe og te på kontoret!

Interessen for te har vokst betraktelig de siste årene, og det er mange tedrikkere som savner et godt utvalg på jobben. Det er tross alt her man tilbringer mesteparten av sin hverdag, og da er det deilig å kunne unne seg en ordentlig god kopp te som gjør kroppen godt. For bedrifter tilbyr vi to løsninger:

BEDRIFTSKUNDE NETTBUTIKK - her handler du fritt i nettbutikken, og får 15% RABATT på alle varer. Det er enkelt å komme i gang:

- Gå inn HER for å sette opp en konto. Når du fyller inn gyldig organisasjonsnummer, vil du automatisk få bedriftsrabatten

- For å kvalifisere seg for bedriftsrabatt, må man handle for minimum kr. 600.

- Betal med kort med en gang, eller DIBS faktura - les mer om vilkårene her.

BEDRIFTSKUNDE ABONNEMENT (kommer snart) - her melder man seg opp for faste leveringer hver 4. eller 6. uke - for 12 måneder av gangen. Abonnementet tilbys i seriene Classic/HT m/refill, Wrapped Sachets og Premium Teabags. Her har vi satt sammen et sortiment av bestselgere og klassikere, så utvalget vil falle i smak hos alle. Ved første levering vil du få med et gratis serveringsbrett eller stativ, og så vil leveringene deretter løpe som normalt.